Wat is een bohemian trouwjurk?

Wanneer je op zoek bent naar een trouwjurk die zowel losjes als comfortabel is, dan is een bohemian trouwjurk de perfecte oplossing voor jou! De trouwjurk is meestal de eye-catcher waarmee de hele dag wordt rondgelopen. Hierdoor is het dus belangrijk en wel zo prettig voor de bruid als deze comfortabel zit.

Een bohemian trouwjurk is normaal gesproken casual chic, wit en bevat veel kant. Tegenwoordig wordt doorschijnend kant weer steeds populairder. Dit zorgt er namelijk voor dat een normale trouwjurk een sexy tintje krijgt. Ben jij al benieuwd naar deze prachtige trouwjurken? Lees dan snel verder!

Aan welke vereisten moet een bohemian trouwjurk voldoen?

De bohemian trouwjurk kun je herkennen door de uniek vorm van de rok. Deze zwierige vorm valt vanuit de taille van de jurk en bestaat vaak uit chiffon of effen tule. Daarnaast staan ze vaak bekend om het bijzondere kanten lijf waaruit de bohemian trouwjurk bestaat.

Eerder hebben we aangegeven dat deze jurken zeer comfortabel zijn, maar hoe komt dat eigenlijk? Dit komt doordat de jurk losser zit dan normale bruidsjurken. Hierdoor is de jurk niet te strak waardoor je het bijna niet voelt. Daarnaast zijn er ook erg veel modellen waarmee jij jouw jurk uniek kunt maken.

Wanneer kun je hier het beste voor kiezen?

Een trouwjurk wordt voornamelijk gekozen omdat jij hem mooi vindt. Echter, kan het ook zijn dat je bewust kiest voor een bohemian trouwjurk, hierdoor is het belangrijk dat je weet wanneer deze jurk perfect van pas kan komen. Deze jurken zijn perfect voor een buitenbruiloft en een festivalbruiloft. Dit komt doordat de jurk een zomerse look heeft waardoor hij perfect te combineren valt met een kleurrijk boeket.

Daarnaast is deze trouwjurk perfect wanneer je niet houdt van de hele moderne jurken. Beweeg je liever de hele dag zonder dat je hierbij gelimiteerd wordt? Dan is de bohemian trouwjurk de beste oplossing voor jou! Doordat de stof zeer flexibel is, kun je de hele dag vrij bewegen.

Een bohemian trouwjurk past ook goed bij verschillende schoenen en sandalen. Hierdoor hoef je niet de hele dag op oncomfortabele hakken te lopen waardoor jij volledig kunt genieten van jouw bruiloft!

Verschillende modellen bohemian bruidsjurken

Waar bohemian trouwjurken vrij typerend zijn, zijn er wel een grote hoeveelheid aan aanpassingen die elke jurk uniek maakt. Vaak bestaat de jurk uit een strak lijfje en een soepele en losse rok.

Deze jurken kun je zowel verkrijgen met lange mouwen, korte mouwen als geen mouwen. Hierdoor kun jij jouw jurk personaliseren naar je eigen smaak. Met de variatie in mouwen kun je jouw look aanpassen aan de stijl waarvoor je wilt gaan.

Wil je liever een jurk die ook een tintje sexy bevat? Dan kun je ervoor kiezen om een beetje van het decolleté te laten zien. Dit is mogelijk door het gebruik van een diepe V-hals of door het gebruik van een split. Wanneer je gaat voor een bohemian jurk die er sexy uitziet, wil je natuurlijk dat je hele outfit compleet is. Zo kan lingerie ervoor zorgen dat jij  je zelfverzekerder voelt. We weten allemaal dat wanneer jij je zelfverzekerder voelt, dat je dit ook uitstraalt. 

Jij verdient de mooiste jurk op jouw mooiste dag!

Je bent erachter gekomen dat deze trouwjurken een prachtige eye-catcher kunnen zijn op jouw bruiloft. Echter, is dit niet alles! Naast de prachtige stijl, zijn deze jurken ook erg comfortabel. Hierdoor kun jij de hele dag dansen en bewegen terwijl je de show steelt met jouw prachtige jurk. Dus wacht niet langer en ontdek de perfecte bohemian trouwjurk voor jouw bruiloft!

Uw advertentie hier?
Blog artikelen