Contact en samenwerken

Op deze pagina kun je contact met ons opnemen voor vragen en opmerkingen of als je interesse hebt in samenwerking met ons.

Contact

Voor algemene vragen/opmerkingen met betrekking tot Zekerhip.nl, kun je het onderstaande contactformulier in vullen. Wij gaan zorgvuldig met jouw E-mailadres om, deze wordt enkel gebruikt om jouw vraag te beantwoorden.

Samenwerking

Zekerhip.nl is een website omtrent mode en beauty. De artikelen die wij plaatsen proberen wij zo relevant mogelijk te houden. De artikelen zijn geschreven met ervaring en enthousiasme voor het onderwerp. In onze omgeving kunnen merken, bedrijven, diensten en/of producten op een professionele en doelgerichte manier promoot worden.

Heb jij interesse om met ons samen te werken? Wat ontzettend leuk om te horen, we kunnen vast iets voor elkaar betekenen! Wij staan namelijk open voor een frisse blik en originele ideeën van buitenaf. 

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Linkverwijzing naar externe pagina’s.
  • Advertorials.
  • Banners op een of meerdere posities op hoofd- en/of subpagina’s.

Wij werken graag samen met relevante bedrijven/personen die enthousiasme hebben voor ons onderwerp. Twijfel je of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen zoeken naar een goede samenwerking.

Om contact met ons op te nemen, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Uw advertentie hier?