Lingerie

Zekerhip.nl is dé webshop als je op zoek bent naar je favoriete lingerie en ondergoed. Uiteraard weten veel vrouwen al waar ze de fijnste, meest hippe en elegante lingerie kunnen shoppen. Voor heren is dit meestal iets lastiger. Om je in de goede richting te helpen hebben wij de meest kwalitatieve lingerie en ondergoed webshops geselecteerd. Ontdek via Zekerhip.nl de interessante lingerie webshops. Daarnaast helpen we je graag met een belangrijk onderwerp omtrent bh’s, want 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh.

Merken lingerie en ondergoed

De lingerie en ondergoed webshops zijn opgedeeld in bepaalde categorieën, zoals badjassen, boxershorts, nachtkleding, sport lingerie, shapewear, bh’s, slips, corset, sokken en nog veel meer. Merken die je wellicht al kent zijn After Eden, Marlies Dekkers, WOW, Marie Jo, Aubade, Triumph, Wonderbru en Sloggi. Er zijn ook veel modemerken die hun eigen lingerie en ondergoed collectie hebben ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan Guess, DKNY, Armani, Esperit en Bjorn Borg. Bekijk bij de webshops het online aanbod en kies voor een romantische, sexy, ondeugend, lieve of elegante stijl. Verras jouw partner met een mooi lingerie setje of voel je zelfverzekerd in je nieuwe elegante lingerie.

Voel je zelfverzekerd en straal dit uit

Zowel voor mannen als voor vrouwen hebben wij de beste lingerie en ondergoed webshops. Vind het grootste aanbod op de websites!

Draag ik de juiste bh-maat?

Ongeveer 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh-maat, dit is maar liefs 8 van de 10 vrouwen! Daarnaast hebben vrouwen die denken dat ze hun hele leven dezelfde bh-maat behouden het ook goed mis. Een vrouwenlichaam wil hier en daar door de jaren heen wel eens veranderen. Dit heeft met verschillende factoren te maken, denk aan hormonen, afvallen, bijkomen, zwangerschap en zo kunnen we nog even door gaan. 

Het dragen van de verkeerde bh-maat ziet er niet alleen minder mooi uit onder je kleding, maar het kan ook zorgen voor pijnklachten. Het beste kun je jouw borsten laten opmeten in een bh-speciaalzaak of het zelf doen met een meetlint en een spiegel.

Hoe weet ik dat ik de verkeerde bh-maat draag?

Als je het ‘s avonds blij bent dat je jouw bh mag uitdoen, dan draag je hoogstwaarschijnlijk de verkeerde bh-maat. Je kunt dit gevoel ervaren door snijdende bandjes, knellende beugels, een omhoog kruipende bh-band of zelfs door borsten die uit de cup vallen. In dit geval is het verstandig om je bh-maat te controleren. 

Daarnaast kan het ook zijn dat je simpelweg in het algemeen de verkeerde bh voor jouw borsten draagt. Er zijn veel verschillende soorten bh’s en niet elke soort bh past bij jouw borsten. Zo zijn er bh’s met beugels, push-up, padded, non-padded, bralette, etc. 

Wij raden jou aan om tijdens het bh shoppen verschillende soorten bh’s uit het rek te halen en aan te trekken. Op deze manier kom je er goed achter wat mooi aansluit en wat niet, je kunt altijd iemand in de bh-speciaalzaak mee laten kijken naar de resultaten. Probeer ook even je shirt erover aan te trekken, dit geeft je vaak een nóg betere indruk van de bh.

Zekerhip wenst jou veel plezier bij het lingerie shoppen en vergeet niet jouw borsten op te meten voor de perfecte bh-maat!

Uw advertentie hier?
Blog artikelen