Beauty & Lifestyle 

De verzorging van je lichaam is erg belangrijk. Wanneer je jezelf goed verzorgd zul je dat ook uitstralen en vrolijker door het leven gaan. Voor een goed verzorgde huid moet wel het een en het ander gedaan worden, het komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen. Zeker hip informeert je over hoe jij een mooi verzorgde huid kunt krijgen.

Blog artikelen
2024-02-19 Verwijder die vervelende gele gloed uit je haar! Het hebben van een gele gloed in je haar kan een frustrerend probleem zijn, vooral voor mensen met blond, grijs of gebleekt haar. Gelukkig zijn er verschillende effectieve methoden om deze ongewenste tint te bestrijden en je haar weer een frisse [...]
2023-11-29 Essentiële producten voor haarverzorging: voor gezonde en stralende lokken Mooi, gezond haar begint met de juiste haarverzorgingsproducten. Of je nu gezegend bent met steil, krullend, golvend, lang, kort, dik of fijn haar, er zijn bepaalde producten die essentieel zijn voor het behouden van de gezondheid en schoonheid v[...]
2023-04-27 Het verschil tussen CC- en BB-crèmes Als het gaat om het verzorgen van je huid en het aanbrengen van make-up, zijn er super veel producten beschikbaar die allemaal hun eigen unieke voordelen hebben. Twee van de meest populaire producten zijn CC-crème en BB-crème. Maar [...]
2022-09-27 Hippe trouwjurk outfits Wanneer de meeste mensen denken aan trouwjurk outfits, denken ze aan de traditionele witte jurk. Hoewel dit nog steeds een populaire optie is, kiezen steeds meer bruiden ervoor om iets anders te dragen op hun grote dag. Als je op zoek bent naar h[...]
2022-07-22 Hoe kies je badproducten voor dagelijks gebruik? Als je een ontspannende bad ervaring wilt met alle goede badjassen heren en goede badproducten, dan moet je kunnen bepalen welke badproducten het beste bij je passen. Badproducten zijn belangrijk voor je gezondheid en huid. Het juiste badproduct [...]
2022-05-12 Wat is een bohemian trouwjurk? Wanneer je op zoek bent naar een trouwjurk die zowel losjes als comfortabel is, dan is een bohemian trouwjurk de perfecte oplossing voor jou! De trouwjurk is meestal de eye-catcher waarmee de hele dag wordt rondgelopen. Hierdoor is het dus belang[...]

Een mooie huid

Er zijn een paar factoren die vrouwen met een mooie huid met elkaar gemeen hebben. Pas deze factoren toe in jouw leven en ervaar zelf een mooie stralende huid.

Reinigen van je huid

‘s Morgens breng je make-up aan zoals iedereen dat doet, maar gedurende de dag vangt jouw huid heel wat vuil op. De make-up en het vuil wil je graag verwijderen voor het slapen gaan. Desondanks kan het reinigen van je huid uitdroging veroorzaken, zeker als je een gevoelige huid hebt. Maak daarom gebruik van een milde cleanser.

Gezond leven

Dit klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar het is toch erg essentieel voor een gezonde huid. Hiermee bedoelen we niet dat je ineens je hele leven moet omgooien, niets leuks meer mag doen en nooit iets ongezonds kunt doen. Nee, een paar simpele aanpassingen is meer als voldoende.

Ga bijvoorbeeld voor een goede nachtrust. In de maatschappij waar we hedendaags in leven is iedereen altijd maar druk en komt slaap wel eens in de verdrukking. Wanneer je slaapt hersteld jouw lichaam en geest zich, dit is direct terug te zien in jouw huid.

Daarnaast kun je ook kiezen om minder junkfood te eten. Junkfood bevat ongezonde vetten en een overmatige hoeveelheid zout, deze doen een aanslag op jouw huid.

Pas op de zon

Het is heerlijk om uren in de zon te liggen, maar het heeft veel nadelen voor je huid. De zon droogt jouw huid namelijk uit en zorgt voor een verouderingsproces. Gebruik altijd een goede zonnebrandcrème.

Moisturize

Een uitgedroogde huid oogt vaak ongezonder en laat je ook nog eens ouder uitzien. Zorg er daarom voor dat je huid voorzien is van voldoende vocht. Maak gebruik van een goede moisturizer, zoals arganolie. Deze onverzadigde vetten zorgen ervoor dat jouw huid het vocht beter kan vasthouden. 

Wanneer je een extreem droge huid hebt kun je na de arganolie ook nog een extra vochtinbrengende dag- of nachtcrème aanbrengen.

Heb je juist een vettige huid en wil je geen dikke crèmes gebruiken, maak dan enkel gebruik van de arganolie.

Anti-aging producten

Zoek een goede anti-agingcrème die past bij jouw huid. De ingrediënten die de crème moeten bevatten zijn: vitamine A, vitamine C, glycolzuur en anti-oxidanten.

Voor een mooie huid zul je moeten werken en opletten met bepaalde gewoontes. Wil jij bijvoorbeeld snel bruin worden? Bekijk dan zeker de don’ts in de onderstaande blog om onnodige huidbeschadigingen te voorkomen!