Hippe trouwjurk outfits

Wanneer de meeste mensen denken aan trouwjurk outfits, denken ze aan de traditionele witte jurk. Hoewel dit nog steeds een populaire optie is, kiezen steeds meer bruiden ervoor om iets anders te dragen op hun grote dag. Als je op zoek bent naar hippe trouwjurk outfits, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen.

In het artikel worden diverse stijlen van hippe trouwjurken behandeld die gedragen kunnen worden tijdens ‘de speciale dag’. Het leuke aan het vinden van een trouwjurk is dat de klassieke, traditionele stijl niet meer gebruikelijk is om te nemen. Er zijn voldoende vormen van hippe trouwjurk outfits.

Jurk met een speciale achterkant

Voor de bruid die op de meest unieke manier met haar heup wil pronken, is deze jurk met speciale achterkant de perfecte optie! De achterkant van de jurk heeft een uitgesneden ontwerp dat je rondingen zal accentueren, terwijl het aansluitende silhouet je lichaam op de juiste plaatsen omhelst. Het resultaat is een sexy en verfijnde look die zeker de aandacht zal trekken op je grote dag. Het wordt steeds vaker uitgekozen als de perfecte trouwjurk omdat ze vaak zeer uniek zijn. 

De jurk wordt doorgaans afgemaakt met zeer elegante en rustige accessoires die de contouren verstevigen en waardoor de jurk nog meer tot zijn recht komt. 

Een andere variant van een hippe trouwjurk is de bohemian trouwjurk. Lees hier meer over deze hipp dress to impress. 

Glamour jurk

Als je op zoek bent naar een glamoureuze jurk waarmee je je een Hollywood-ster voelt, dan is dit de perfecte optie! Met zijn met pailletten bedekt lijfje en vloeiende A-lijn rok, zal deze jurk je zeker en mooi laten voelen op je grote dag. Wanneer je kiest voor een glamour jurk, dan zul je zonder twijfel het middelpunt zijn van de gehele dag, doordat je schittert met een powervolle jurk. 

Het wordt doorgaans afgemaakt met schitterende en opvallende accessoires die ervoor zorgen dat je nog meer de show zult gaan stelen. 

Moderne stijlvolle jurk

Als je op zoek bent naar een strakke en moderne jurk die een statement maakt op je grote dag, dan is dit de perfecte optie! Met zijn asymmetrische halslijn en nauwsluitend silhouet laat deze jurk je rondingen op de beste manier uitkomen. Bovendien zal de gewaagde rode kleur zeker de aandacht trekken en ervoor zorgen dat de bruiloft zich onderscheidt van de rest. Het is doorgaans zeer stijlvol en tegelijkertijd elegant. 

Voor diverse moderne en stijlvolle jurken is de Ladybird trouwjurk een zeer populaire en schitterende keuze. 

Jumpsuit

Het is tegenwoordig geen must om een trouwjurk te dragen tijdens de bruiloft. De trouwjurk kan eenvoudig worden vervangen door een jumpsuit. Het is in de laatste jaren steeds populairder om de trouwjurk in te ruilen voor een jumpsuit. De jumpsuit sluit doorgaans aan, aan de moderne, hippe stijl van trouwjurken en zo is het kiezen van een niet traditionele jurk nog interessanter geworden. 

Less is more

Wanneer je op zoek gaat naar een trouwjurk voor de bruiloft is het verstandig de volgende uitdrukking in gedachte te houden, namelijk “Less Is More”. Wanneer je allemaal elementen toevoegt aan een trouwjurk dan verlies je juist hetgeen waar het om draait en dat ben jezelf. 

Wanneer je gaat trouwen moet jij stralen en niet de jurk. Het is jouw dag en niet de dag van de mooie jurk. Het moet gezien worden als een geheel en dan is het belangrijk om de perfecte balans te vinden die bij jou past. Selecteer een jurk die jouw naam en stijl uitspreekt en laat je niet beïnvloeden door allerlei extra’s. Het verbergt alleen maar de schoonheid van jouw gezicht en lichaam. 


 

Uw advertentie hier?
Blog artikelen