De ideale verwarmde motorhandschoenen

In de winterperiode stoppen de meesten met motor rijden. Zonde, want je kan hele mooie ritten beleven in de winterperiode. De juiste bescherming en de juiste warmte is dan wel hard nodig. Je wilt geen last hebben van de kou. Jezelf goed warm houden op de motor is van stevig belang. Zeker je handen. Je moet je motor goed kunnen besturen en niet belemmerd worden door koude handen. Hiervoor zijn verwarmde motorhandschoenen uiterst geschikt. Deze handschoenen zijn in bezit van verwarmingselementen die ervoor zorgen dat je handen goed opgewarmd worden. Ook hebben deze verwarmde motorhandschoenen de juiste bescherming, hierdoor ben je beschermd en opgewarmd.

De verwarmde motorhandschoenen

Deze motorhandschoenen bieden jou de juiste bescherming en de juiste warmte. Dit komt door de verwarmingselementen die er in zitten. In de handschoen zit een vakje, hier zit een aansluitkabel in verwerkt. Je kunt accu’s hierop aansluiten zodat de verwarmingselementen kunnen gaan werken. Ook kan je de accu’s in dit vakje stoppen zodat je er geen last van hebt. Zo blijft de handschoen comfortabel. De accu’s kunnen wel tot acht uur mee gaan. Zo kan je dus een hele dag verwarmen. De verwarmde motorhandschoenen hebben drie verschillende warmtestanden. Door deze warmtestanden kan je kiezen welke het beste voor jou is. Houd er rekening mee dat hoe langer jij de handschoen op de warmste stand laat staan, de accu ook sneller leeg zal gaan. De optie is er om er een extra accupack bij te doen. Zo weet je zeker dat je de hele dag kan genieten van de verwarmingselementen in de verwarmde motorhandschoenen. Voor meer opties of andere verwarmde producten kun je een kijkje nemen bij Comfort-Producten. Zo weet je zeker dat jij niet kou zal lijden op de motor tijdens de winterperiode.

Voorzien van grote verwarmingselementen

De verwarmde motorhandschoenen zijn Dual Heating. Dit houdt in dat de handschoen voorzien is van twee grote verwarmingselementen. Deze verwarmingselementen gaan rondom de gehele hand, inclusief de vingertoppen. Ook is de handschoen voorzien van touchscreen. Je hoeft de handschoen dus ook niet uit te doen als je bijvoorbeeld even de navigatie op je telefoon moet aanpassen.

De verwarmde motorhandschoenen bieden de juiste veiligheid aan, dit komt doordat de handschoenen voorzien zijn van een carbon knokkel protector. Op de handpalm zit geitenleer, dit zorgt voor ultieme grip. De verwarmde motorhandschoenen hebben goede isolatielaag wat er goed voor zorgt dat de warmte bij de handen blijven. Ook zijn de handschoenen wind en waterdicht. Hierdoor zullen de handen droog blijven tijdens de regen.

De verwarmde motorhandschoenen is een warme, beschermende handschoen. Deze handschoen is ideaal voor je buitenritjes tijdens de koude winterperiode. Doordat de handschoenen ook nog wind- en waterdicht zijn, is het al helemaal ideaal om er lekker je ritten mee te kunnen rijden. Mocht het opeens gaan regenen zullen de handschoenen hier goed tegen kunnen. Door de mogelijkheden van extra accupacks weet je zeker dat je de gehele dag warme handen kan hebben. Deze motorhandschoenen bieden erg veel en vooral lekkere warme handen tijdens de motorrit.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen