Hoe kies je het juiste damesondergoed?

Misschien herken je het wel? Maar in de ochtend heb je meestal geen tijd en zin om lang na te denken over welk ondergoed jij die dag gaat dragen. Het kiezen van de juiste outfit kost vaak al tijd genoeg, laat staan dat je ook nog 10 minuten zit na te denken over bijpassent ondergoed. In deze fashion blog zijn drie tips te vinden die jou hierbij helpt.

1. De juiste maat

Een erg belangrijke tip bij het kiezen van jouw dames ondergoed is de juiste maat. Je wilt namelijk wel dat jouw ondergoed fijn zit en dat je je niet de hele dag irriteert aan een bh of string die toch niet helemaal lekker zit, omdat het veel te strak zit. Ook kan een te strakke onderbroek ervoor zorgen dat het jouw lichaam erg aftekent. Dit staat natuurlijk niet heel mooi onder een jurk of rokje. Wanneer je te veel twijfelt over de juiste maat, kun je het beste advies opvragen bij een speciaalzaak of online de maattabel bekijken.

2. De juiste kleur

Naast de juiste maat, is het ook belangrijk om soms rekening te houden met de kleur van jouw damesondergoed. De kleur zwart kleed natuurlijk erg mooi af, maar de kleur is niet voor iedere outfit geschikt. Bij een lichte of dunne broek, kun je beter huidskleur ondergoed dragen en dan het liefst naadloos. Soms kan een grijze of rode tint ondergoed ook werken. Probeer dit van tevoren eerst even goed uit voordat je de deur uitgaat. Het ziet er namelijk een beetje gek uit als je buiten rondloopt in een witte broek en jouw, net nieuwe, rode slip schijnt er doorheen.

Hetzelfde geld voor ondergoed van kant, beter bekend als lingerie. Het staat erg mooi, maar het is niet voor iedere outfit even geschikt. Heb je bijvoorbeeld een strak T-shirt aan, dan kun je beter voor een gladde bh gaan.

3. Het juiste materiaal

Alsof het kiezen van het juiste damesondergoed nog niet moeilijk genoeg was, heb je ook nog keuze uit diverse materialen. Maar welk materiaal is het meest geschikt? Damesondergoed van het materiaal katoen is over het algemeen de beste keuze. Het is dan misschien wel een iets duurdere stof, maar het is wel een stuk beter voor jouw huid. Dit komt omdat het materiaal katoen veel lucht doorlaat, wat ervoor zorgt dat er geen vervelende geuren kunnen ontstaan. Daarnaast ontstaan er geen irritaties op jouw lichaam wanneer je begint te zweten.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen