Hoe stel je een hippe outfit samen met een blouse?

Er zijn veel verschillende manieren om een blouse te dragen. Een blouse is een veelzijdige top die je voor elke gelegenheid zowel naar boven als naar beneden kunt dragen. Je kunt het dragen met rokken, broeken, jeans en zelfs shorts. 

In dit artikel wordt er gekeken naar enkele ideeën voor het samenstellen van een trendy outfit met een blouse.

Alle soorten blouses

Er zijn veel verschillende soorten blouses en elk heeft zijn eigen specifieke doel en stijl. Blouses met knopen zijn doorgaans formeler en worden vaak op kantoor of voor andere geklede gelegenheden gedragen. Een blouse dragen is van nature zeer elegant. 

Daarnaast heb je ook polo’s en blouses met korte mouwen voor mannen die meestal gedragen worden met het warme weer. Deze zijn alsnog elegant, maar wel meer richting de casual kant. Als laatste kun je ook boeren blouses kiezen, die zeer passen bij een bohemian stijl.

Voor vrouwen zijn blouses als de Nukus blouse helemaal in. Bekijk online naar de mooiste collectie en bestel vandaag nog een passende blouse voor elegantie, maar toch een casual look. 

Hoe draag je een blouse voor verschillende gelegenheden

Een blouse is een veelzijdig kledingstuk dat, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag kan worden gedragen. Voor een casual look combineer je een blouse met een jeans of short. Voor iets meer formeel, combineer het met een rok of nette broek (een pantalon). Draag een blouse onder een gilet of een colbert voor een extra vleugje stijl. En vergeet accessoires niet! Een ketting of horloge kunnen helpen om je look naar een hoger niveau te tillen. De volgende keer dat je naar een blouse grijpt, bedenk dan hoe je deze kunt stylen om aan jouw behoeften te voldoen. Met een beetje creativiteit kun je een outfit creëren die perfect is voor elke gelegenheid.

Blouses zijn tegenwoordig ook helemaal in als het gaat om kleding op vakantie. Bekijk hier onder andere elegante Ibiza stijl outfits die perfect zijn om aan te doen tijdens vakantie. 

Welke schoenen draag je bij een blouse

Het soort schoenen dat je bij een blouse draagt, hangt af van de gelegenheid. Voor een casual look combineer je een blouse met sneakers of sandalen. Als je je blouse aankleedt voor een meer formele gelegenheid, kies dan voor hakken of geklede schoenen. En als je van plan bent om je blouse tijdens de warmere maanden te dragen, overweeg dan om hem te combineren met espadrilles of flats.

Accessoires die bij een blouse kunnen worden gedragen

Er zijn verschillende accessoires die bij een blouse kunnen worden gedragen om je look te verbeteren. Doorgaans een horloge of ketting met bijpassende oorbellen doet al veel aan de stijl. Vrouwen kleden zich doorgaans af met mooie sierraden en bijpassende make up. 

Voor wat extra stijl kun je als man ook kiezen voor een stropdas of een vlinderdas. Maak het helemaal af met elegante manchetknopen of pak een oudere industriële stijl door het dragen van bretels en het hebben van een pocketwatch. De Peaky Blinders stijl is immers helemaal in, zodoende ook het dragen een baker cap. 

Uw advertentie hier?
Blog artikelen