Ibiza stijl outfits

Iedereen wil geïnspireerd worden bij het kiezen van hun outfits, of het nu van een andere persoon is of van een andere bestemming. De Ibizamode collectie is geheel geïnspireerd op het zonnige eiland Ibiza. Alle items van deze online winkel zijn voorzien van exotische bohemian details zoals franjes, munten of schelpen. Kun je het je nog niet helemaal voorstellen? Misschien spreken de outfits die gedragen worden op het Coachella festival meer tot je verbeelding. Sterren als Vanessa Hudgens zijn hier verschenen in outfits die doordrenkt zijn met bohemian invloeden.

De Ibiza-stijl

De Ibiza-stijl wordt vaak ook wel bohemian genoemd. Het vertegenwoordigt een simpele basis, maar je ziet ook veel drukke prints terug. De rustige basis vind je dan vaak ook terug in natuurlijke tinten shirts en truien. Ga voor accessoires voor kleur, natuurlijke materialen en wat sieraden. Denk aan kleurrijke kralen, veren, schelpen, gouden of zilveren hangers, hout of steen. We zien vaak armbanden met kleine muntjes, sjaals met kleurrijke prints, tassen in een rustige toon maar met veel details, riemen met franjes en studs. Verfraai je outfit met de mooiste details in Ibiza-stijl.

Hoe deze stijl te dragen?

Ben jij ook geïnspireerd door de zonnige kledingstukken en accessoires, maar weet je niet waar te beginnen? Je zou kunnen beginnen met het toevoegen van accessoires in boho-stijl aan je garderobe. Vervang je effen leren riem door een riem met studs of muntjes, dit geeft een subtiele bohemian stijl aan je outfit. Voeg een leren tas met franje toe en je hebt een nieuwe boho outfit. Op deze manier is het gemakkelijk om de stijl in je dagelijks leven op te nemen.

Boho laarzen

Ben jij klaar voor de volgende stap? Er is één boho essential die je zeker niet mag missen. De Ibiza Boots! Deze laarzen worden het hele jaar door gedragen en zijn daarom geschikt voor zowel regenachtig Nederland als zonnig Ibiza. In de winter draag je ze met een jeans en een leren jack met franjes en in de zomer met blote benen met een met een volumineuze jurk erover. Mini, midi of maxi: de laarzen kunnen onder elke lengte worden gedragen.

Ibizamode

Kijk op https://www.ibizamode.nl/nl/ om bovenstaande essentials aan te schaffen, of laat je inspireren door de collectie. Ibizamode houdt nieuwe trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, waardoor er vaak nieuwe items online verschijnen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website en volg Ibizamode op social media. Bestel je je boho essentials doordeweeks voor 23:59 uur, dan kun je ze morgen al dragen!

Uw advertentie hier?
Blog artikelen