Creëer nieuwe looks

Soms kan het veranderen van je kleding alleen niet genoeg zijn, wij helpen je daarom graag verder bij het creëren van een totaal nieuwe look. Wellicht heb jij inmiddels jouw hele kledingkast overhoop gehaald en tientallen winkels bezocht. Soms kan het gewoon helemaal tijd zijn voor iets totaal anders. Door middel van deze blog helpen we je daar graag bij. We helpen je te ontdekken op welke manieren jij jouw eigen look kunt veranderen.

Haarstijl veranderen

Niet altijd geeft nieuwe kleding het resultaat weer waar je op zat te wachten. Een nieuw kapsel kan al tot een hele andere look leiden en een nieuwe dimensie geven. Denk alvorens wel na over de haarstijl waarin je je huidige haarstijl wilt veranderen. Heb je spijt van het afknippen van je haar, dan duurt het uiteraard een poosje voordat alles terug gegroeid is.

Je kunt ook altijd diverse stijlen uitproberen, hier hoef je niet per se je haar voor te knippen. Probeer de haarstijlen uit in de volgorde van het langst haar tot en met het kortste haarstijl. Een drastische verandering kan natuurlijk ook altijd het gewenste effect opleveren van een totaal nieuwe en frisse look.

Kies een merk dat bij jou past

Shop je in diverse winkels, dan is het altijd even uitzoeken welke kleding, sieraden en andere accessoires nu echt goed bij elkaar passen. Weet je niet welke kleding je precies moet uitkiezen, dan is het aan te raden om voor de wat makkelijkere oplossing te gaan. Deze oplossing is het zoeken van een merk of winkel die van top tot teen bij jou past. Op deze manier kies je telkens dezelfde plek uit waar je terug kunt komen voor nieuwe kleding. Je hoeft niet langer na te denken over welke winkels je allemaal wilt bezoeken.

Accessoires

Heb je reeds kleding uitgezocht, maar wil je graag meer laten doen aan je eigen look? Accenten in de vorm van accessoires kunnen al een ludieke draai geven aan je outfit. Kies van grote juwelen tot leuke zilveren oorbellen. Enkel een ketting of armband kan ook voldoende zijn. Zoek een mooi horloge uit en zorg voor wat extra class. Probeer diverse accessoires en kijk wat mooi bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Oorbellen
  • Juwelen
  • Kettingen
  • Armbanden
  • Horloges
  • Ringen
  • Piercings

Naast zulke sieraden kun je ook kledingaccessoires toevoegen aan je outfit. Hierbij kun je denken aan armbanden, sjaal of een speciaal op maat gemaakt jasje. Waarschijnlijk is het in het begin een kwestie van uitproberen. Vraag zeker vrienden of familie om met je mee te gaan, op deze manier heb je altijd een referentiepunt.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen