Badmode

De zomer is weer begonnen, dat betekent dat er weer volop keuze is uit badmode. Zo hebben we de keuze uit diverse stijlen en modellen, zoals een tankini, badpak, halter bikini, push-up bikini, beugel bikini, bandeau bikini of een string bikini. Heren kunnen kiezen uit zwembroeken in diverse stijlen, kleuren en lengtes. De badmode van de heren en dames bestaat uit enkel hoogwaardige stoffen en unieke designs. Dit zorgt voor de perfecte look tijdens een vakantie of weekend aan zee. Kies voor een bikini of zwembroek die het beste bij jou past en haal alles uit jouw zomer!

Geniet van waterplezier

Wellicht denk jij bij het woord badmode ook direct aan vakantie. Badmode is echter niet alleen geschikt voor vakantie, maar ook voor een dagje zwemmen of weekendje aan zee. Geniet in jouw nieuwste bikini of badpak van de heerlijke zonnestralen en de verkoelde zeewind. Voel je lekker vrouwelijk en comfortabel in de mooiste badmode!

Bikini’s in alle maten en soorten

Wij hebben webshops waar je een breed aanbod van vrouwelijke en speelse badmode online aantreft. Ze hebben niet alleen kleurige, elegante badmode, maar ook sportieve badmode. Bekijk deze webshops en kies jouw favoriete badmode. Hier vind je niet alleen dames, maar ook heren badmode in het assortiment. Wordt betoverd door de mooiste badmode en bestel direct online bij een van deze webshops.

De badmode trends van nu

Wij hebben de badmode trends van nu voor jou opgezocht voor zowel vrouwen als mannen. Hierdoor hoor jij er dadelijk helemaal bij in jouw bikini, badpak of zwembroek. 

Badmode voor vrouwen

Voor vrouwen zijn dierenprints op de bikini of badpak erg populair. Dit is een trend die we al een langere tijd terugzien in kledingitems, ook deze zomer zal deze trend veel terugkomen. Daarnaast zijn de streepjes ook weer helemaal terug. Met een bikini of badpak met streepjes kies je voor de tijdloze badmode die het altijd goed doet. Dé trendkleur van dit moment is toch wel echt de kleur lila. Alles in deze kleur is simpelweg mooi. De fleurige, zomerse bloemenprintjes gaan we ook veel terugzien deze zomer. Deze badmode wordt in verschillende varianten uitgebracht. Zo zul je zowel badmode met felle kleuren, uitbundige bloemen, de combinatie met bladeren of subtiele bloemetjes tegenkomen. Tot slot hebben we nog de terugkerende trend uit de jaren 90, namelijk de tie dye badmode. De tie dye zorgt voor een speelse en zomerse uitstraling

Daarnaast is de high waist bikini broek erg geliefd. Het high waist bikinibroekje kunnen we eigenlijk al niet meer missen in onze kledingkast. Dit broekje is ideaal, want het accentueert je rondingen en je kunt er makkelijk een klein buikje in verbergen!

Het is deze zomer ook toegestaan om te mixen en matchen met diverse series die mooi op elkaar aansluiten.

Badmode voor heren

Heren hebben de keuze uit veel soorten zwembroeken, zoals de Speedo, strakke zwemboxer, korte zwemshort, lange zwemshort en de surfers zwembroek. Deze zomer staat er vooral bekend om dat je mag opvallen, geen print is te gek en geen kleur is te fel. Vooral een neon of fluor kleur zwembroek in de kleur geel, groen en roze zijn erg populair. Daarnaast staan ze ook nog eens erg mooi bij een zongebruinde huid. Houd je meer van een minder opvallende kleur, dan is de Amy Green ook een erg mooie kleur voor een zwembroek. Het legerkleurtje zie je eigenlijk overal in terugkomen.

Een zwembroek hoeft ook totaal niet serieus genomen te worden, kies dus vooral voor een zwembroek met afbeeldingen of grappige quotes. Een trend die begonnen is in 2016-2017 waar we zeker nog niet klaar mee zijn, is het dragen van een merknaam over je gehele zwembroek. Een merk als Adidas, Nike, Diesel, Marc O’Polo of Lacoste doen het altijd erg goed!

Hopelijk hebben we je op wat ideeën kunnen brengen door deze trends in het daglicht te stellen. Zekerhip wenst jou alvast een onwijs leuke en warme zomer toe!

Uw advertentie hier?
Blog artikelen