Wat geef jij dit jaar voor kerst? Vijf originele tips! 

Een dilemma dat elk jaar weer voorbij komt: wat geef je iemand voor kerst? Vorig jaar hebben ze flink uitgepakt, dus dit jaar moet je met het perfecte cadeau komen. Je wilt niet weer een bruisbal en een fles douchegel geven. Ook die leuke kerst mok kan echt niet meer. Wees daarom eens origineel en pak het heel anders aan. Maak het persoonlijk, laat ze zelf wat kiezen, of ga samen op pad. Het ultieme kerstcadeau hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ben jij toe aan een hoop inspiratie? Lees dan snel verder! 

Persoonlijk cadeau

Ten eerste, is niets leuker dan een cadeau ontvangen dat helemaal bij je past. Geef iemand eens een persoonlijk cadeau. Laat iets speciaal maken zoals een fotoboek, een kalender met herinneringen of een armband met jullie initialen. Wijnliefhebber? Hoe leuk zou het zijn om een fles wijn uit hun geboortejaar te geven. Jullie hebben samen waarschijnlijk allerlei mooie avonturen beleefd. Wees origineel en geef die speciale persoon iets dat jullie daaraan doet herinneren!

Laat ze het zelf kiezen

Soms is het zo lastig om voor iemand een cadeau te kiezen. Die persoon heeft alles al of je kent ze nog net niet goed genoeg. Laat ze het daarom eens zelf kiezen met Cadeau4Jou. Je kunt zelf het bedrag bepalen en de ontvanger laten kiezen uit tal van prachtige cadeau's. Vooral voor collega’s of je werknemers is dit een perfecte optie: je laat zien dat je aan ze denkt. Je maakt geheid iemand blij met een cadeau dat ze zelf uitkiezen! 

Donatie

Sommigen zijn helemaal niet van cadeautjes. Die geven ze vaak wel, maar krijgen? Daar willen ze niets van weten. Geef ze eens een donatie cadeau. Doe, namens de ontvanger, een donatie aan hun favoriete goede doel. Ook kun je ze een kaart geven waarin je uitlegt wat je van plan bent. Laat ze zelf een organisatie kiezen en maak ze het geld over om te doneren. Daar maak je een filantroop echt blij mee! 

Een ervaring

Wat voor velen een leuk cadeau is, is een ervaring of uitstapje. Het is de ultieme manier om met zijn tweeën op pad te gaan en goed bij te kletsen na die drukke kerstdagen. Denk aan een avondje uit bij een toprestaurant, concerttickets, of een dagje wellness. Als je het echt goed wilt doen, neem je ze mee op een weekendje weg naar jullie lievelingsstad. Iets waar de ontvanger naar uit kan kijken, maar jij zelf stiekem ook!

Doe-het-zelf-cadeau

Tot slot ga je zelf wat creatiever aan de slag. Dit is de manier om het helemaal persoonlijk te maken. Maak bijvoorbeeld zelf een geurkaars met hun favoriete geuren of beschilder een mok of glas. Extra punten als je er wat persoonlijke elementen in verwerkt. Heb je tijd? Overweeg dan eens om een boek samen te stellen. Dit kan gaan over de reizen die jullie samen hebben gemaakt. Geef een familielid een zelfgemaakt kookboek cadeau met oma’s beste recepten. Geheid dat er een traantje wordt gelaten! 

Zoals je ziet, is het kiezen van het perfecte kerstcadeau helemaal niet zo moeilijk. Maak het persoonlijk met iets dat echt bij jullie past of laat ze zelf iets uitzoeken bij Kranen Kerstpakketten. Daarnaast is een donatie aan een goed doel een prachtig cadeau voor iemand die ze niet graag ontvangt. Ben je juist toe aan er samen even op uit te gaan? Doe ze dan een ervaring cadeau zoals een avondje uit of een spa middag. Ben je van plan het echt creatief aan te pakken; dan zet je zelf wat in elkaar. Dus, hebben we je geïnspireerd? Wat doe jij dit jaar cadeau?

Uw advertentie hier?
Blog artikelen