Voordelen van een screenprotector

Je smartphone heeft een scherm van glas. Glas is een redelijk hard materiaal, maar kan toch snel krassen door bijvoorbeeld kleine zandkorreltjes in je tas of broekzak. Ook is je dure smartphone gevoelig voor stoot- en valschade. Als jij zo lang mogelijk plezier wilt beleven aan je smartphone, is het echt verstandig om een screenprotector te gebruiken. Naast de bekende voordelen, zitten er ook nog een aantal verrassende voordelen aan de screenprotector.

Verschillende soorten screenprotectors

Screenprotectors zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kies je voor een screenprotector van dun folie of voor een glazen screenprotector. Een screenprotector van ultradun gehard glas biedt optimale bescherming tegen vuil, krassen en stoten. Zo hou je het display van je toestel in perfecte staat! Niet alleen beleef je hier zelf veel plezier aan, maar ook heeft je toestel een hogere restwaarde als je besluit om deze na een tijdje te verkopen. Het valt aan te raden om te kiezen voor een screenprotector die door de fabrikant zelf gemaakt is. Hierdoor past deze perfect op het scherm van jouw toestel. Je krijgt materialen meegeleverd om de bescherming zelf aan te brengen.

Extra bescherming tegen lage kosten

Het grootste voordeel van screenprotectors is dat je jouw telefoon veiliger gebruikt. De protector bedekt en beschermt het hele scherm. In het dagelijks gebruik merk je niet eens dat er een extra laagje op het scherm zit. Zeker een screenprotector van tempered glass beschermt het toestel optimaal tegen val- en stootschade. Je hebt zelfs na langdurig gebruik geen scherm vol krassen. Zijn er wel veel krassen te zien in het extra laagje? Dan vervang je de screenprotector voor een nieuw exemplaar en ziet jouw smartphone er weer als nieuw uit! Zorg er altijd voor dat je een beschadigd exemplaar op tijd vervangt, want een beschadigde screenprotector kan zijn werk niet meer goed doen. Op Mobiel.nl bestel je gemakkelijk een nieuwe screenprotector voor jouw toestel. De kosten van een screenprotector zijn verwaarloosbaar als je dit vergelijkt met een schermreparatie of zelfs een nieuw toestel.

Meer privacy en minder bacteriën

De voornaamste reden dat mensen gebruik maken van een screenprotector, is vanwege de beschermende functie. Toch hebben screenprotectors nog een aantal verrassende voordelen. Zo zijn er screenprotectors verkrijgbaar bij Mobiel.nl die ervoor zorgen dat alleen jij je scherm kunt aflezen. Ook zijn er exemplaren met een antibacteriële functie. Dat is wel zo hygiënisch, want je raakt je smartphone dagelijks tientallen keren aan.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen