Reizen met je hond of kat aan de lijn? Zo blijf je hip!

Wanneer je onderweg bent met je huisdier heb je deze vaak aan de lijn, of je nu een avontuurlijke kat hebt die graag aan de lijn het bos verkent of met je hond door de stad loopt. Hoe je je huisdier de wereld laat verkennen is aan jou, maar dit kan natuurlijk wel in stijl. Op het gebied van lijnen en halsbanden zijn er verschillende trends. Sommige trends zijn tijdloos, terwijl andere juist voor het moment zijn. Er zijn verschillende trends waardoor mensen kiezen voor een bepaalde hondenriem of kattenhalsband maar als jij nog niet zeker bent van je keuze, dan kom je met dit artikel meer te weten over welke trends er zijn.

Een kattenhalsband die twinkelt

Een trend die niet over lijkt te gaan is de kattenhalsband die twinkelt als een ster. Een kattenhalsband met swarovski stenen is al lang in trend en staat prachtig op meeste katten. Vooral raskatten dragen deze kattenhalsbanden. Dit komt doordat de vacht van zulke katten vaak een unieke kleur of tekening heeft, waardoor de sprankelende swarovski kristallen tot zijn recht komen. Ook wordt deze kattenhalsband vaak gedragen door ondeugende katten, omdat de swarovski kristallen in de halsband overeenkomen met de sprakel in de ogen van ondeugende katten. Dit betekent niet dat katten de enige dieren zijn die deze halsbanden dragen, ook honden dragen twinkelende halsbanden. Dit wordt vaak bij stoere of kleine honden gedaan.

Een hondenriem voor een stoere hond

Naast een sprankelende hondenriem zijn er ook hondenriemen met studs op de halsband en de hondenriem. Dieren accessoire met studs is al lang een rage voor mensen die stoer boven alles verkiezen en daarom zie je dit soort accessoire ook vaak bij verdedigingshonden. Ondanks het stoere uiterlijk van deze honden zijn het vaak schatjes die geen vlieg kwaad doen. Een hondenriem zegt vaker meer over de baas dan de hond zelf!

Laat het avontuurlijke zien van je huisdier

Een trend die we veel vaker terugzien in de dierenwereld is het gebruik van paracord in hondenriemen en kattenhalsbanden. Dit materiaal wordt vaak gebruikt tijdens het beklimmen van bergen en wordt daarom vaak gebruikt bij honden en katten die baasjes hebben die van avonturen houden. Deze halsbanden zijn echter vaak niet verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde dierenwinkel. Hierdoor kan je deze halsbanden alleen online verkrijgen. Vaak worden deze halsbanden op maat gemaakt en daarom zijn het de ideale halsbanden.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen