Hippe outfits met een leren touch

Geef je outfit een stoer tintje, door gebruik te maken van enkele leren items. Onder meer een leren jasje voor dames kan het overwegen waard zijn. Je combineert deze bijvoorbeeld met een geblokte blouse of een hip wit shirt met opdruk. In plaats van een leren jas, kan ook een broek van leer een interessante toevoeging aan je garderobe zijn. Combineer de leren broek bijvoorbeeld met een sweater, die net een maatje te groot voor je is. Het geeft je een casual look!

In dit artikel lees je meer over de wijze waarop je leren kledingstukken combineert met de bestaande inhoud van je kledingkast. Kijk ook eens op een platform als Instagram, middels een zoekterm als “#ootd” en “#outfitinspiration”. Je vindt er leuke combinaties van andere mensen, die je inspireren bij het samenstellen van je eigen outfit.

Stoere leren bikerjas boven een lichte jeans

Een bikerjas voor dames is wellicht niet het eerste kledingstuk wat je overweegt, als je de garderobe aan wilt vullen. Regelmatig wordt gedacht dat dit item veel te stoer is en daardoor niet past bij de rest van je kleding. Deze gedachte lijkt logisch, maar is onterecht! Ook wanneer je jouw stijl niet als stoer zou omschrijven, kan een bikerjas een interessante aanvulling zijn. Combineer deze leren jas bijvoorbeeld met een lichte jeans. Onder de jeans draag je sportieve, hippe sneakers. Populair zijn de spierwitte, lage modellen. Je kunt echter ook voor een gekleurde sneaker kiezen. Onder een bikerjas kun je een shirt, een blouse en bijvoorbeeld een sweater dragen. De keuze hierbij is afhankelijk van de temperatuur buiten.

Leren laarzen onder een spijkerrok

In plaats van voor een leren broek of jas zou je ook voor leren laarzen kunnen kiezen als vrouw. Ze passen heel goed bij bijvoorbeeld een spijkerrok. Boven de spijkerrok kun je een vrolijk shirt dragen in het wit of een felle accentkleur. Een ideale outfit voor de komende lente- en zomermaanden! De laarzen geven de outfit een stoere touch, zonder dat de outfit té stoer voor je wordt.

Een belangrijk voordeel van leren kledingitems is de duurzaamheid ervan. Wanneer je bereid bent iets meer te betalen voor kwalitatief goed leer, zal je er jaren plezier van hebben. Daarbij zijn deze items tijdloos; ook over vijf of tien jaar zijn ze nog hip. Voldoende reden om je kledingkast van een aantal leren items te voorzien de komende tijd.

Uw advertentie hier?
Blog artikelen