Mode trends 2013

Mode, het blijft altijd in beweging waarbij soms de kledingstukken van aantal jaren geleden weer terug in het beeld komen. Ben jij iemand die er mooi, verzorgd en fashionable bij wilt lopen dan volg je de modetrends natuurlijk op de voet. Zo maak jij geen mode flaters. Wij brengen hier de trends voor 2013 naar voren zodat jij er ook in 2013 modieus uit zal zien en zult stralen.

De lente kleuren in 2013

Na een grauw winter met winterkleuren zoals grijs, blauw en veel zwart zal de lente plaats maken voor mooie opvallende en kleurrijke kledingstukken. Het wordt weer tijd om helemaal op te bloeien en dat alleen al bij het openen van je kledingkast. Opvallend in de trends van de lente van 2013 zijn de tropical kleuren waarbij a-symetrische lijnen worden gecombineerd. Maar er zijn natuurlijk nog meer trends die je kunnen aanspreken en waarop jij deze lente in gaat spelen. Het kleden in een kleur is de nieuwe theorie van vele fashionista's. Je gehele outfit is hierbij in een en dezelfde kleur waarbij je natuurlijk wel dient op te letten dat er geen duidelijk kleur verschillen je kledingstukken zitten. Zo zijn er meerdere soorten oranje waarbij je richt op een tint.

Draag ook in het voorjaar de laatste trends

Naast de kleuren zijn er ook vormen die naar voren komen in de lente trends een die ons sterk aan spreek zijn de franjes. De fransjes kunnen zowel horizontaal als verticaal worden verwerkt in het jurkje of in een zwarte topje. Ook zal het leer dat een rol speelde in de winter terug keren in de lente. In het voorjaar bloeien er mooie bloemetjes op en dit kan je ook terug vinden in de kledingrekken, de bloemen printen zullen in pasteltinten naar voren komen. Zorg er voor dat je op de hoogte bent van de laatste trends voordat je nieuwe kledingkast voor de lente gaat inrichten.